Pink.Flush

▸ APERA 2010 ... ♬
Monday, May 28, 2012
♥ posted at: @8:41 PM
0 wishes // make a wish?


hmm agak lame kot aku x update blog aku...arini aku na share new experien aku bekerja ngan warga asia pasific..Agak pening dan kelam kabut jugak..Tp aku cukup respec ngn akak aku yang sorang ni..Die still agak terlalu mude bg aku tok mengendalikan kerja yang amat susah bg aku...Tp dengan kesungguhan dan minat dan tanggungjawab die berjaya...hahaha waaa ayat aku...heheh na kenal orgnye???....

haha cute x???cutekan....

Sepanjang aku disini byk pengalaman and pelajaran yg positif aku dapat..Aku na cite sepanjang hari ape yang aku wat kt cni..
Hari pertama (Ni hotel yang kami duduk selame 5 hari...LEGEND HOTEL in Kuala Lumpur
Tp aku x sempat amik pic hotel,so aku uploadkan ape yg ade je la ek...



Di kaunter pertanyaan untuk sesi registration huhu

hehe ni no bilik bertuah kami (2401)????So jom terjah!!!

Ni la isi bilik ku di hotel legend...apa macam???mewah x???

Second day, third day, dan hari2 seterusnye....byk aktiviti ak wat time ni...antaranye...




huh...mengalahkan wakil rakyat u..cceeeeeeewwwaaaaaahhh..

Skrg aksi bergambar ramai2...






                                                  ceeewaaaah....diapit oleh jejaka hebat tu.....

Ape2 pun enjoy gile mase ni....thanx frens...


▸ MY SIBLING ... ♬
♥ posted at: @8:28 PM
0 wishes // make a wish?


Ni na perkenalkan adik2 aku......cute x??Keturunan Ismail....1 jenerasi...Start dari aku...
NORHIDAYAH BT ISMAIL.


                                                   Bekerja di UPSI. BAHAGIAN RESERCH...
                                            Kdang2 jd beautician....hehe job sampingan jek


2)   And ni plak adik lelaki tunggal aku...Sorang2nye jejaka yg ade leh jg aku n adik perempuannye...hehe
agak panas baran..Tp atinye ckup lembut...
KHAIRI BIN ISMAIL




                                                       ape macam, ensem x???solo lg ni....




3)  Yg ke3 ni nembam aku...Manje sgt2....Lahir 29 Ogos 1995..
    NORSYAKIRAH BT ISMAIL 


Macam mane pn..mereka adelah adik beradik kandung dunia akhirat aku...Aku sayang drang... Drang la sebahagian dari nyawa aku selain mak dan ayah..LUV U ANGAH & IRA

▸ Ade ke???? ... ♬
Monday, October 18, 2010
♥ posted at: @12:38 AM
1 wishes // make a wish?


Haha kelakar sgt ade owg ckp muke aku ade iras2 HELIZA AF?? Masalahnye ade ke??? Mcm x caye je..Jom tgk....








entahla...Kalau betul pun ok gak...Perasan tol aku.....Yang penting aku tetap aku...Maaf kak Heliza....coz curi pic ni....Hee

▸ LOST WORLD ... ♬
Sunday, October 17, 2010
♥ posted at: @7:33 PM
0 wishes // make a wish?


Hmmm penat tol badan ni...Mane xnye..seharian semalam bejalan, merayau bagai nak rak....Bosan duk kt umah..PMR baru je habis,aku pun ape lg bwk la my Anje aku si Ira and Dayah kua beseronok di Lost World...Ni ade sikit pic yg aku na kongsi ngan U all....

Time ni baru je sampai dari Tg. Malim.....

Yang penting aku berjaya buat si Anje ku Ira haapy sgt...Puas ati aku wat adik aku happy... Along sayang adik2 along...Korang la yg banyak bg keceriaan kat along..Muuaaaaahhh

▸ Penangan Sambal Jering ... ♬
Thursday, October 14, 2010
♥ posted at: @2:22 AM
0 wishes // make a wish?


Semalam mak aku msg aku pagi2 lagi bagi tau die masak sambal jering. Waa sonoknye...agak lame aku x makan sambal jering mak aku..Ape lg tengah hari aku pun ikat perot x makan,aku cume beli fish baal goreng je dekat pesta konvo ni...

Balik je rumah,bukak je pintu rumah....WAAAAhhhhh satu rumah bau sambal jering...Pembuke selera tu....Aku pun bukak tudung saji and rase sikit sambal jering mak aku tu,,,,EMMMM sadap, lazat...nyam3...sorry aku tau sesetengah umat tidak suke akan kewujudan,petai, jering, kerdas, rebung dan seangkatan dgn nya....tp tidak aku...HAHA sory kakak2 ku...

Mule2 aku ratah sambal jering mcm tu je....Tetibe perut ku menginginkan nasi....HAHA ape lagi aku pun pergi ke dapur dan bukak periuk nasi. Byk gak aku senduk nasi....HMMMM lazatnye...berselera aku mkn..

Pas pkul 9.30pm aku pun tido..Agak awl gak aku tido...maklumlah perut sudah kenyang...Ati pun senang... Tup tup perot aku sakit sangat terjaga aku dari mimpi yang indah... Tgk jam baru pukul 12.15am...Aduh perot aku meragam sangat3 ni...Agak 5 kali aku keluar masuk tandas...Lunyai, lemau, badan aku...X selesa langsung aku tido...

Bangun pagi pun sakit lagi perot aku, badan, kaki sume sakit...Rase mcm na amik mc je....Tp sayang...Nak xnak aku kuatkan juga semangat pegi keje... Sampai je tempat keje...perut aku meragam lagi... Aduh.. Ape lagi aku pun jadi bahan kakak2 n abg2 kt opis ni... Cian aku...Ni la penangan makan sambal jering tak beringat...Perut kosong, blh plak meratah jering...Ha pada sesiapa yang minat makan pelik2 mcm aku, haruslah beringat ek.....hehehe 

▸ darah??? ... ♬
Tuesday, October 12, 2010
♥ posted at: @7:05 PM
0 wishes // make a wish?


Td pagi2 lagi Kak As ajak aku g cek darah.. Die na tau and pastikan die jenis darah ape.. Hee....Kami dari bangunan cencelori jalan kaki pergi ke Pusat Kesihatan UPSI..Xde plak terasa letih, best ade kot..Tgk org ramai na amik konvo....Sonok tgk family drang ceria je tgk anak mereka na amik konvo ni... Teringat time aku konvo dulu....Rindu plak kwn2 kat tempat blaja dulu.. Bile la kite leh bekumpul semula..Hop korang pun x lupe aku ni...

Sampi je kat Pusat Kesihatan aku jmp plak si Man budak pusat kesihatan yang sama2 kursus ngn aku time kursus BITARA....Ha ape lg mula la aku potpet potpet... x berhenti bercakap, pastu jmp plak bekas laki kwn aku Si Zerol....Ha ramai yg aku kenal kt situ....Tp Pusat Kesihatan sunyi x ramai orang. Mybe drang pergi kat Bangunan Cencelori kot...Yela kt bngunan opis aku tu ade aktiviti derma darah...huhuhu...

Pas no aku disebut 2007 pergi ke bilik 4,aku dan kak as masuk la bilik tu...hehehe masuk agak mengerunkan la...biase la tempat amik2 darah ni...Aku pun tgk Kas As pucat je muka, maklumlah die ni takot ngan darah...  TUP.....ha selesai pun cucuk jari ngn jarum....aku pun ape lagi,byk plak tye ngan petugas tu...mcm mne na tau jenis darah kite...Die pun bg tau la yg sepatutnye, sampai aku faham....
Pastu turn aku plak...x sakit pun...Myb da biasa kot...tp saje gatal2 na cek lagi...Hehe darah aku jenis O positif... Drah jenis ni yang blh didermakan pada sesiapa yang memerlukan darah...Tp bile orang yang jenis darah jenis O ni perlukan darah,die x blh terima darah dari jenis lain.....Melainkan darah jenis O sendiri... Cian owang2 yg jenis darah O ni kan...






Penerima[1] Penderma[1]

O− O+ A− A+ B− B+ AB− AB+
O− Check markY






O+ Check markY Check markY





A− Check markY
Check markY




A+ Check markY Check markY Check markY Check markY



B− Check markY


Check markY


B+ Check markY Check markY

Check markY Check markY

AB− Check markY
Check markY
Check markY
Check markY
AB+ Check markY Check markY Check markY Check markY Check markY Check markY Check markY Check mark

◂◂ travel back in time ♪ // back to top \\ ♪ back to the future ▸▸
© All Rights Reserved 2011